3301論壇

注冊

QQ登錄

只需一步,快速開始

掃一掃,訪問微社區

用新浪微博登錄

只需一步,快速搞定

soda潮品 Visvim Wtaps
gstar官方旗艦店熊組百貨 德國直購店lee 官方旗艦店銀泰百貨 精品折扣
US.Hot!美國直送代購店
桃太郎日本代購店
惡犬bronson 秋冬新款養牛大本營- LVC PRPSLIGHT HOUSE 男裝集中營
Levi's官方旗艦店c.p.u.旗艦店莫爾貝斯高級定制店美國66公路代購店ECCO愛步官方旗艦店
regal官方旗艦店clarks官方旗艦店小新家的日本代購廣告位招租 
查看: 96|回復: 28
打印 上一主題 下一主題

[全新] 【全新】 法國 Bleu de Chauffe Eclair 限量藍染 法國 復古 單肩包(2599)

[復制鏈接]
【物品】法國 Bleu de Chauffe Eclair Brown Cork 限量 復古 單肩包
【介紹】大顆粒的粒面荔枝藍染做舊限量色款,僅此一個,售完無補
Eclair是Bleu de Chauffe最經典的一個系列,純羊絨內膽最大可裝13寸筆記本,15寸可以放進包包里但不能放進內膽
【成色】全新
【尺碼】尺寸:38cm x 28cm x 10cm
【價格】2599
【聯系】QQ2390744261,一般不在線,注意看QQ簽名
【備注】
【圖片】
工匠系品牌,采用最好的植鞣牛皮制作,是有生命可以養可以陪伴您一生的好皮帶
法國工匠手工制作,過難免有輕微刮痕壓痕,介意慎拍
法國產植糅皮革,表層防水,黃銅五金
所以BLEU DE CHAUFFE 用的皮革都是比LV,GUCCI等二類皮革更高一級別的一類皮革
這種高端的植糅皮舊化效果十分驚艷,皮革的油潤度越用越絢麗,但缺點是劃痕較多,介意慎拍
Bleu de Chauffe是上個世紀蒸汽火車的駕駛員們身穿的藍色工作服,泛指工業工人們的工作制服。受此啟發,Bleu de Chauffe的皮包重溫傳統行業的工具包:簡單,實用而且時尚,適用于日常生活。
Bleu de Chauffe堅持采用最好的植糅牛皮制作包包,社會和環境問題始終是品牌關注的焦點,皮具面料采用植物自然染色方式,就地取材和就近生產更加易于追蹤使用過的原料和加工程序,以最大程度減少對生態環境的影響。
Bleu de Chauffe所有產品都是手工制作,因此也讓每一個產品變得獨一無二。
POSTMAN BAG ECLAIR M

indigo
Shoulder strap bag made of vegetable tanned leather. Very convenient thanks to its quick openning system, the Eclair bag can be either hand or shoulder carried. The leather strap can be removed if needed. Three outside pockets including. Integrated felt sleeve for 13 inches laptops.
The Bleu de Chauffe label, signed and dated by the artisan, is sewn on an inside zipped pocket.
Handmade in France.
MATERIALS
Today, more than 90% of leathers in the world are tanned by chrome tanning and heavy chemical components. Bleu de Chauffe approach is different. Our leathers are vegetable tanned which ensure a better quality and sustainability of the leather, a soft natural touch, and a patina which gets nicer years over years.
- Full grained leather. Vegetable tanned and water resistant.
- Natural and soft touch finish.  Handmade patina.
- Backside leather  with 'velvet' finishing.
- Removable leather strap and comfortable leather shoulder pad lined with natural felt.
- Leather handle for comfortable hand carriage.
- Inside removable zipped cotton pocket.
- Integrated felt sleeve for laptops.
- Bleu de Chauffe Logo with brass finish, inspired by the 20th century French faucets. The work-wear signature.
SIZE
- Style: Postman Bag Eclair
- Color: Indigo
- Material: 100% premium organic leather
- Felt notebook sleeve for 11'' & 13'' notebooks
- Small attachable zippered pocket
- 1 front pocket
- 2 side pockets
- Adjustable and detachable shoulder stap with shoulder pad
- Leather handle

樓主| 發表于 6 天前 | 只看該作者
謝謝幫頂,自己頂頂,聯系方式注意看QQ簽名,一般不在線
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對