3301論壇

注冊

QQ登錄

只需一步,快速開始

掃一掃,訪問微社區

用新浪微博登錄

只需一步,快速搞定

soda潮品 Visvim Wtaps
gstar官方旗艦店熊組百貨 德國直購店lee 官方旗艦店銀泰百貨 精品折扣
US.Hot!美國直送代購店
桃太郎日本代購店
惡犬bronson 秋冬新款養牛大本營- LVC PRPSLIGHT HOUSE 男裝集中營
Levi's官方旗艦店c.p.u.旗艦店莫爾貝斯高級定制店美國66公路代購店ECCO愛步官方旗艦店
regal官方旗艦店clarks官方旗艦店小新家的日本代購廣告位招租 
查看: 141|回復: 24
打印 上一主題 下一主題

[全新] 【全新】 Nudie Jeans Lean Dean Dry Black Rebirth Embo 彩袋 重生(999不包)

[復制鏈接]
【物品】
Nudie Jeans Lean Dean Dry Black Rebirth Embo 彩袋 重生
【介紹】
限量已停產,極少量現貨

突尼斯產
-材料:78%棉,20%再生棉,2%人造橡膠
-由12.75盎司舒適彈力牛仔布
6色刺繡袋花
黑色走線
暗黑色五金

成色】全新
【尺碼】
W32L32,腰圍平鋪84,前后齊平拉直86,檔深25,褲長108,臀圍102,大腿根部29,膝蓋19,褲腳16.5
【價格】999
【聯系】QQ2390744261,一般不在線,注意看QQ簽名
【備注】
【圖片】

Nudie Jeans introduces here the special "Rebirth" capsule collection. These pants feature a multi-color embroidery on the back pockets and is made of 20% of recycled Nudie Jeans denim.
- Style: Lean Dean
- Fit: Slim fit - Tapered leg - Mid rise
- Color: Black
- Material: 78% cotton, 20% recycled cotton, 2% elastane
- Made from 12.5oz comfort stretch denim
- Multi-colored pocket embroidery
- Zip fly
- Jacron patch
- Limited edition!
The rebirth of your worn and torn Nudie Jeans is here! These limited edition jeans are made from post-consumer Nudie Jeans that we have collected and recycled into a 12.75 oz. dry black denim. The jeans feature a 6-color back pocket embroidery, magenta on black pocket label, dull black trims and Rebirth pocket bag print.
We are very proud to present Lean Dean Dry Rebirth Embo, jeans made from recycled post-consumer Nudie Jeans and organic cotton. The rebirth of your worn and torn Nudie Jeans!
By mechanical recycling, the collected jeans were cut into pieces, ground to fibers and blended with virgin organic cotton to guarantee durability. After yarn spinning and w
LEAN DEAN褲型介紹
整體修身錐形褲,大腿直筒,膝蓋處內收往下逐漸收,小褲腳,中腰比GT稍高,拉鏈門襟;15年主推褲型;搭配板鞋、跑鞋、工裝和其他靴子皆可的萬能褲型。膝蓋小腿較緊,如果小腿圍除以身高值大于0.2,建議選更寬松的。
Nudie Jeans Lean Dean Dry Black Rebirth Embo
Nudie Jeans introduces here the special "Rebirth" capsule collection. These pants feature a multi-color embroidery on the back pockets and is made of 20% of recycled Nudie Jeans denim.
- Style: Lean Dean
- Fit: Slim fit - Tapered leg - Mid rise
- Color: Black
- Material: 78% cotton, 20% recycled cotton, 2% elastane
- Made from 12.5oz comfort stretch denim
- Multi-colored pocket embroidery
- Zip fly
- Jacron patch
- Limited edition!
Our model is 190cm, 75kg - wears size 32/32

樓主| 發表于 5 天前 | 只看該作者
謝謝幫頂,自己頂頂,聯系方式注意看QQ簽名,一般不在線
回復 支持 反對

發表于 4 天前 | 只看該作者
早出
回復 支持 反對

樓主| 發表于 4 天前 | 只看該作者
回復 支持 反對

樓主| 發表于 4 天前 | 只看該作者
回復 支持 反對